Center za razvoj in prenos znanja UP FM, Pisarna za prenos znanja UL, Služba za prenos znanja in tehnologij UM ter festival inovacij UNI.MINDS2023 !!

Center za razvoj in prenos znanja v sodelovanju s Pisarno za prenos znanja Univerze v Ljubljani in Službo za prenos znanja in tehnologij Univerze v Mariboru soorganizira letošnji festival inovacij UNI.MINDS. Letos bo festival potekal nekoliko drugače kot preteklo leto. V nekaj dneh si bodo podjetniki, raziskovalci, študenti in vsi prijavljeni lahko ogledali več slovenskih podjetij in ustanov, ki predstavljajo stičišče znanosti in podjetnosti.

V sklopu dogajanja pod soorganizacijo Centra za razvoj in prenos znanja Univerze na Primorskem, Fakultete za management, si z nami lahko ogledate Luko Koper in Center odličnosti InnoRenew CoE.

Kaj je festival UNI.MINDS?

Največji slovenski festival za grajenje inovacijske skupnosti in partnerstev med akademskim okoljem in gospodarstvom. 

Komu je festival namenjen?

Festival je namenjen najbolj radovednim, inovativnim in v prihodnost usmerjenim raziskovalcem, študentom, podjetjem in odločevalcem. Namenjen je predvsem medsebojnemu spoznavanju in grajenju odnosov za boljše soustvarjanje prebojnih inovacij.

Kdaj bo potekal?

In kje?

Med 16. in 25. oktobrom 2023. 

Več o festivalu in programu si oglejte na povezavi: https://uniminds.si/

Na strani se lahko tudi prijavite na dogodek. Število prijav je omejeno.

Dogodki bodo potekali po celotni Sloveniji. Organizirani bo tudi avtobusni prevozi za udeležence!

Kaj lahko pričakujem letos?

V okviru letošnjega festivala bodo fakultete in podjetja odprli svoja vrata in predstavili svoje prebojne inovacije, najnovejše tehnologije in priložnosti za povezovanje.  

Festival bomo slavnostno zaključili z razglasitvijo zmagovalcev Rektorjeve nagrade za naj inovacijo Univerze v Ljubljani in prejemnikov Inovacijskega sklada 2023 ter utrdili povezave, ki smo jih spletli tekom celotnega festivala UNI.MINDS. 

Vse to z namenom vzpostavitve močnih in učinkovitih partnerstev. #inovirajmoskupaj