Fakulteta za management (UP FM) dodelila priznanje zunanjemu sodelavcu Blažu Gregorinu – direktorju marketinga pri podjetju INVIDA d.o.o. – projekt Fortissimo prek Centra za razvoj in prenos znanja – Enterprise Europe Network.

V četrtek, 11. aprila 2024, je na UP Fakulteti za management potekala že 26. slavnostna podelitev diplom in priznanj, kjer so se številni študentje in zaposleni veselili svojih dosežkov in uspehov. Medtem ko je bila vsaka nagrada pomembna, je bilo eno priznanje še posebej izstopajoče.

G. Blaž Gregorin, direktor marketinga pri INVIDA d.o.o., je prejel priznanje UP Fakultete za management za njihov inovativni projekt “Fortissimo“. Podjetje INVIDA d.o.o. je vzpostavilo sodelovanje z UP Fakulteto za management prek Centra za razvoj in prenos znanja (CRPZ UP FM). Projekt Fortissimo, ki je bil razvit v okviru mreže Enterprise Europe Network (EEN), v katerega smo pomagali povabiti tudi znanje podjetja INVIDA, je bil priznan kot zmagoviti projekt EU podjetniške mreže za leto 2023.

Partnerji v projektu Fortissimo so izdelali inovativno orodje za učenje klasične glasbe na virtualno interaktiven način. Sodelovanje podjetja INVIDIA d.o.o. s fakulteto preko Centra za razvoj in prenos znanja CRPZ UP FM je omogočilo povezavo s partnerji ter pridobitev sredstev v višini skoraj 1,7 milijona evrov.

Podelitev priznanja g. Blažu Gregorinu je tako poudarila pomen sodelovanja med akademskim in poslovnim svetom ter spodbudila nadaljnje inovativne projekte, ki bodo obogatili tako študentsko izkušnjo kot tudi poslovno okolje.