Forum EUSAIR in B2B dogodek

Kraj: Hoteli Solaris 86 Amadria Park Hotel, Croatia, 22000 Šibenik

Organizator: Gospodarska zbornica Slovenije

Kontakt: Petra Arzensek, +38615898156, petra.arzensek@gzs.si

Dogodek združuje mala in srednje velika podjetja, raziskovalne ustanove, univerze, razvojne organizacije, združenja in druge organizacije iz desetih (10) držav EUSAIR (Italija, San Marino, Slovenija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Srbija, Črna gora, Severna Makedonija, Grčija in Albanija).

B2B srečanja predstavljajo edinstveno priložnost za iskanje partnerjev ali novih stikov za poslovno, tehnološko in projektno sodelovanje, namenjeno povezovanju regij, izboljšanju kakovosti in varovanju okolja ter področij modre rasti, trajnostnega turizma in povečane socialne kohezije.

Izkoristite priložnost za brezplačno udeležbo na B2B srečanjih, ki bodo potekala 16. maja 2024 od 10:00 -13:00 v Šibeniku.

B2B sestanki so najučinkovitejši način za prepoznavanje in iskanje mednarodnih partnerjev – sestanke izberite glede na svoje potrebe na podlagi informacij o drugih udeležencih.

Cilji, ki jih želimo doseči za vaše uspešno sodelovanje:

• Spoznajte nove poslovne partnerje in stranke

• Odkrijte nove izdelke in storitve

• Spoznajte nove dobavitelje in projektne partnerje

• Spoznajte najnovejše poslovne trende

Udeležba na teh B2B srečanjih je brezplačna.

Prijava na forum, skupaj z vsemi ostalimi praktičnimi informacijami in programom, je na voljo na sledeči povezavi: https://www.adriatic-ionian.eu/event/9th-annual-eusair-forum/registration/.

Prijava na B2B dogodek: https://www.b2match.com/e/9th-eusair-forum-and-b2b.