Festival UNI.MINDS 2022 – za radovedne, inovativne in v prihodnost usmerjene!

Vabimo vas na največji slovenski spletni festival za grajenje inovacijske skupnosti in dolgoročnih partnerstev med akademsko sfero in gospodarstvom, ki bo potekal med 8. in 10. novembrom 2022. Prijave so že odprte!

Dogodek letos poteka pod okriljem »Meseca znanosti«, ki ga podpira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in je namenjen najbolj radovednim, inovativnim in v prihodnost usmerjenim podjetjem, raziskovalcem, študentom in odločevalcem.

Festival UNI.MINDS 2022 bo industriji ponudil vpogled v tehnologije in strokovno znanje raziskovalcev Univerze v Ljubljani, Univerze v Mariboru in Univerze na Primorskem. Da bi bolje razumeli skupne potrebe, pa bodo tudi raziskovalci dobili vpogled v izzive, s katerimi se sooča industrija. Vse to z namenom vzpostavitve močnih in učinkovitih partnerstev in da #inoviramoskupaj

Glavni organizatorji festivala so Pisarna za prenos znanja Univerze v LjubljaniSlužba za prenos znanja in tehnologij Univerze v Mariboru in Center za razvoj in prenos znanja Univerze na Primorskem. Soorganizatorja dogodka sta SPIRIT in Ljubljanski univerzitetni inkubator. Letos pa z nami sodelujejo tudi EIT Hubi SlovenijaEIT HealthEIT FoodEIT ManufacturingEIT Raw Materials in EIT Urban Mobility. Glavni partner dogodka je farmacevtska družba Lek.

Festival bo potekal v kombinaciji slovenskega in angleškega jezika, potekal pa bo na spletni platformi Hubilo.

Celoten program in brezplačna vstopnica sta že na voljo na naslednji povezavi: https://events.hubilo.com/uniminds-2022/register

Za več informacij obiščite https://ppz.uni-lj.si/uni-minds/ali nam pišite na gospodarstvo@uni-lj.si